Pep glæder sig til derby

Mancehster Citys spanske manager Pep Guardiola ser frem til søndagens Manchester-derby.

Pep Guardiolas Manchester City har fået en fornem start på sæsonen, og Manchester City har ikke tabt i holdets 15 foreløbige Premier League-kampe. Deres første nederlag i alle turneringer kom så sent som i onsdags mod Shakhtar. 

Der er dermed lagt op til det helt store brag, når City på søndag gæster United på Old Trafford. De to Manchester-klubber ligger i toppen og Premier League, og det gør, at Guardiola ikke kan vente til kickoff.

– Det kræver lidt mere fra alle, når vi møder de store hold, derfor ser jeg frem til kampen. Jeg er en manager, der elsker de her kampe, og det er derfor vi er med i sporten. På grund af de her kampe, siger Guardiola til mancity.com.

– De (Manchester United, red.) forsvarer godt. De er så svære at score imod, men vi vil forsøge. Samtidig angriber de godt med Lingard, Martial, Rashford og Lukaku. Det er farlige spillere.

Mange mener, at kampen kan blive enddog meget afgørende for, hvor det engelske mesterskab ender. Vinder City, vil de være 11 point foran United, men ifølge Guardiola bliver intet afgjort på dette tidspunkt af sæsonen.

– Ligegyldigt hvordan det ender, kan man ikke vinde eller tabe Premier League her. Der er stadig mere end 70 point at spille om, så vi tænker bare på kampen, og derefter på den næste kamp.

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

I fjendens lejr: 30 år som City-fan

Næste artikel

Lokal United-fan: Derfor pisser City-tilhængere mig af

ANNONCE