Pep har respekt for Uniteds kvaliteter

Pep mener, at Uniteds offensive kvaliteter kan gøre ondt på City, hvis ikke de er opmærksomme hele tiden.

Onsdag aften skulle United nærmest bare bruge to chancer for at besejre Juventus i Torino. Det samme billede så Pep Guardiola i foråret, da hans tropper på hjemmebane smed en 2-0 føring over bord på et kvarters tid, da United ødelagde mesterskabsfesten på Etihad.

Den spanske mestertræner advarerer derfor sine spillere om at lade koncentrationen glippe i momenter af derbyet på søndag.

– I sidste sæson spillede vi fantastisk i 75 minutter, men United viste os, at de bare behøver 10-15 minutter for at skabe chancer. Når de har bolden, kan de skabe noget, for de har utrolig meget talent, siger han på pressemødet forud for kampen.

Ifølge den tidligere Bayern München og FC Barcelona-træner er alle City-spillere undtagen Kevin de Bruyne klar til derby på Etihad.

United ikke ude af mesterskabskamp
Selvom Manchester Uniteds resultater har været meget dårlige i starten af sæsonen, så mener Pep, at det er alt for tidligt sige, de er ude af mesterskabskampen. 

– Det er umuligt i november. De er en stor klub med en storklubs-mentalitet. I marts og april er det en anden sag, men fodbold ændrer sig i løbet af et par uger, siger han.

Manchester City-træneren blev også spurgt ind til Spiegels Football Leaks-artikler, og spanieren giver udtryk for, at stoler på klubben, når han bliver fortalt, at de ikke har gjort noget galt.

– Hvis der er noget galt, så bliver vi straffet. Men jeg stoler på, hvad klubben har fortalt mig.

 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mourinho: Jeg gav aldrig op på Martial

Næste artikel

Times: Alexis vil væk

Relaterede artikler
Total
0
Share