Pep: United er et aggressivt hold

United er ofte blevet klandret for deres defensive tilgang til de store hold, men Pep Guardiola forventer en aggressiv modstander, når de to Manchester-klubber tørner sammen.

Ifølge Guardiola har United en aggressiv spillestil, hvilket bandt andet er kommet til udtryk i klubbens seneste kampe. Derudover mener City-træneren, at United har udviklet sig til et bedre hold siden sidst. 

– De bliver bedre, lige nu er de måske i deres bedste form i sæsonen. Da jeg så deres sidste kamp [mod Derby, red], var de meget aggrssive. I nogle kampe forsvarer de mod os, men hvad jeg så af de seneste kampe, er det et hold, der er aggressive. På Goodison Park spillede de en god kamp, udtaler Guardiola. 

Den 49-årige tidligere Barcelona-træner kunne også berette om hans kærlighed til Manchester-derbyet. 

– Det er fedt, jeg elsker det, de er altid specielle. Situationen i denne sæson er lidt anderledes, da vi spiller for at forbedre os – og ikke at vinde titlen. For dem er det vigtigt, da det vil have indflydelse på Champions League næste sæson, afslutter Guardiola. 

United tager imod City på søndag for fjerde gang i sæsonen. Indtil videre er det blevet til to United-sejre og én City-sejr. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Solskjær nomineret til månedens træner

Næste artikel

De Bruyne er tvivlsom til Manchester-braget, men har det "bedre"

ANNONCE