Pereira føler sig mere moden

Det er en mere voksen Andreas Pereira, der efter to år som lejesvend i spansk fodbold nu er klar til at tage kampen op i Manchester United. Det føler han hvert fald selv.

Andreas Pereira imponerede mange med sin præstation mod Leicester City, hvor brasiliansk belgieren endda spillede på en uvant position som den balancerende midtbanespiller. 

Pereira har de seneste to år været udlejet til henholdsvis Granada og Valencia, og det har ifølge ham selv været med til at ændre ham og gjort ham klar til tilværelsen i engelsk fodbold.

– Jeg er mere professionel nu. Jeg ved, hvad min krop har brug for hver dag, og jeg er mere moden, end jeg var for to år siden. Jeg føler virkelig, jeg har forandret mig som spiller og menneske, siger han til Sky Sports.

Sidste sommer kritiserede José Mourinho den unge midtbanespiller for at tage på udlån istedet for at kæmpe for spilletid i United, men det er ikke en beslutning, han selv fortryder.

– Jeg var nervøs omkring det, men det er endt godt. Vi havde et rigtig godt år i Valencia, og Mourinho har fået en bedre Andreas Pereira, end han ville have fået sidste år.

Nemanja Matic er stadig skadet, og derfor ligner det, at Pereira igen får spilletid, når United søndag møder Brighton & Hove Albion.

 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

- Pogba er et bæst

Næste artikel

Blog: United skal udnytte overkommeligt startprogram

Relaterede artikler
Total
0
Share