Petit: Zlatan er et sats

Emmanuel Petit er ikke imponeret over Uniteds indkøb af Zlatan Ibrahimovic, franskmanden kalder det for et sats af Mourinho og United.

De fleste fansk og eksperter er enige i, at Zlatan Ibrahimovic vil gå ind og være en markant forstærkning i angrebet hos Manchester United. Også på trods af svenskerens 34 år. Men franske Emmanuel Petit deler ikke optimismen, han er noget skeptisk omkring Zlatan i den røde United-trøje.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– United har allerede en aldrende spiller gående rundt i form af Wayne Rooney. Premier League er en meget fysisk krævende liga, ofte går det fra box-til-box, og du er nødt til at have store fysiske krav til din angriber.

– Måske kan Ibrahimovic bringe noget andet til United. Men han var ikke den jeg må være ærlig og sige, at jeg forventede ikke at se ham i United. Måske tager jeg fejl, men jeg er skeptisk, lyder det fra Petit i følge franske RMC.

Zlatan offentliggjorde i går selv skiftet på sin Instagram-konto, og ventes at gennemgå lægetjek og blive officielt præsenteret på Old Trafford indenfor få dage.

SALGET ER STARTET! Vil du opleve Anthony Martial, Wayne Rooney og de andre stjerner? Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

Forrige artikel

Ashley Fletcher tæt på Hammers-skifte

Næste artikel

- United missede en diamant

ANNONCE