PFA sætter tvivl omkring Ferdinands høring

Under normale omstændigheder ville det have været holdt fortroligt at Ferdinand glemte dopingkontrollen på Carrington den 23. september. Men historien lækkede til pressen da Ferdinand blev udeladt fra Englands play-off kamp mod Tyrkiet i oktober.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Resultatet af dette blev at FIFAs præsident, Sepp Blatter, samt Verdens Anti-doping Bureaus direktør, Dick Pound, lagde og kæmpe pres på FA og krævede at Ferdinand skulle straffes.

PFA, den engelske spillerforening, mener at chancen for at fair høring forsvandt under snestormen af meninger og påstande.

”Vi blev ikke involveret fordi vi havde nogle skjulte motiver, vi blev involveret fordi vi var bekymrede for hvorvidt Ferdinands høring var fair.”

”Vi var meget bekymrede for fortroligheden, for hvis det slap ud, ville det blive så opreklameret, at det ville være svært at lave en fair høring.”

United har allerede mærket straffen som brutal og uhørt. Selv Arsene Wenger har udtrykt, at høring ikke var fair, han mente at Sepp Blatter havde lagt et alt for stort pres på FA, og at Blatter havde blandet sig i ting, der ikke kommer ham ved.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Saha: Det er en ære

Næste artikel

PFA truer: Forholdet til FA ved at bryde sammen

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share