PFA sætter tvivl omkring Ferdinands høring

Under normale omstændigheder ville det have været holdt fortroligt at Ferdinand glemte dopingkontrollen på Carrington den 23. september. Men historien lækkede til pressen da Ferdinand blev udeladt fra Englands play-off kamp mod Tyrkiet i oktober.

Resultatet af dette blev at FIFAs præsident, Sepp Blatter, samt Verdens Anti-doping Bureaus direktør, Dick Pound, lagde og kæmpe pres på FA og krævede at Ferdinand skulle straffes.

PFA, den engelske spillerforening, mener at chancen for at fair høring forsvandt under snestormen af meninger og påstande.

”Vi blev ikke involveret fordi vi havde nogle skjulte motiver, vi blev involveret fordi vi var bekymrede for hvorvidt Ferdinands høring var fair.”

”Vi var meget bekymrede for fortroligheden, for hvis det slap ud, ville det blive så opreklameret, at det ville være svært at lave en fair høring.”

United har allerede mærket straffen som brutal og uhørt. Selv Arsene Wenger har udtrykt, at høring ikke var fair, han mente at Sepp Blatter havde lagt et alt for stort pres på FA, og at Blatter havde blandet sig i ting, der ikke kommer ham ved.

Forrige artikel

Saha: Det er en ære

Næste artikel

PFA truer: Forholdet til FA ved at bryde sammen

ANNONCE