Phelan: Stolt af mine spillere

Sir Alex Fergusons tidligere assistent ærgrer sig over det sene mål, men vil ikke bebrejde sine spillere, som han synes viste mandsmod.

Deja vu. Cirka sådan må Hull Citys midlertidige manager, Mike Phelan, have følt, da hans gamle klub gjorde det mod hans hold, som han så tit selv har haft fejret: scoret det afgørende mål i dommerens overtid.

Phelan er da heller ikke lykkelig over nederlaget, der kom, efter Marcus Rashford satte Wayne Rooneys indlæg i nettet i det andet minut af overtiden.

– Det er selvfølgelig skuffende for spillerne. De arbejdede virkelig for at få det point i løbet af kampen – og troede også til sidst på, at resultatet ville komme, siger Phelan til BBC, men erkender samtidig, at det er hvad der kan ske.

– Man spiler jo mod kvalitetshold, som kan bringe kvalitet ind fra bænken, men jeg er stolt af mine spillere. De har arbejdet hårdt i dag uden at kunne høste frugten af anstrengelserne.

– I første halvleg spillede vi med og så gode ud; og vi havde en stor chance, lige før United scorede. Man kan ikke andet end være stolt af det mod, de udviste.

Efter aftenens kamp rykker Manchester United op på 9 point og en øjeblikkelig andenplads på målforskel. Phelan og Hull falder ned som nummer fem.

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Rashford matchvinder i Hull

Næste artikel

U18: Hattrick af Angel Gomes

ANNONCE