Pique skifter til United

Efter at været trukket ud i langdrag, så ser det nu endelig ud til, at Gerard Pique bliver United-spiller. Hna skulle have skrevet under på en 5-årig…

Efter at været trukket ud i langdrag, så ser det nu endelig ud til, at Gerard Pique bliver United-spiller. Hna skulle have skrevet under på en 5-årig kontrakt og er dermed klar til at skifte til England.

Forsvareren, der skifter fra Barcelona, havde svært ved at forlade Camp Nou, men glæder sig nu over den udvikling han kan gennemgå på Old Trafford.

“Det var svært at tage beslutningen om at forlade Barca. Jeg var meget glad for at være her, og jeg havde aldrig tænkt på, at skifte klub, men efter at have snakket med mine forældre og min bedstefar, blev vi enige om, at det var et passende tidspunkt for mig, ” udtaler Pique til den spanske avis El Mundo Deportivo.

Spanieren, med det fulde navn Gerard Pique Bernabeu, har før udtrykt sin utilfredshed med ikke at få spilletid på Barcelonas førstehold og håber derfor på, at skiftet til Manchester United vil betyde mere spilletid.

Samtidig ønsker han, at han en dag kan vende tilbage til Camp Nou.

“Jeg håber at døren altid vil være åben for at vende tilbage. Jeg ville være glad, hvis jeg kunne vende tilbage og trække i Barcelona trøjen”, sagde spilleren til den spanske avis El Mundo Deportivo.

I United får han imidlertid hård konkurrence i kampen om en plads i midterforsvaret, da også unge Jonathan Spector og Paul McShane står på spring, til et gennembrud.

Piques bedstefar er ikke glad for, at han nu ser sit barnebarn forlade Camp Nou, hvor han selv har trådt sine sko som både spiller og leder.

Forrige artikel

Velkommen og farvel...

Næste artikel

Butt synes færdig i United

ANNONCE