Podcast: Er United i krise?

Efter nederlaget til Brighton zoomer vi ind på Uniteds problemer – både på og udenfor banen. Med i studiet har vi en glødende Spurs-fan, som giver sit perspektiv på tingenes tilstand og gør os klogere på “de røde djævles” næste modstander.

Manageren Jose Mourinho savner opbakning fra bestyrelsen. Den midlertidige anfører Paul Pogbas agent skyder spydige kommentarer efter klubben på Twitter. Holdet spiller uinspirerende fodbold og taber til Brighton. Administrerende direktør Ed Woodward lækker belastende oplysninger om forholdet mellem bestyrelsen og manageren til pressen. Og fansene arrangerer flyvende bannere imod netop Ed Woodward. 

Kritikere vil påstå, at der er problemer nok at tage af i Manchester United. Og netop de problemer dykker vi ned i i denne udsendelse, som også fungerer som optakt til Tottenham-kampen på mandag.

Med i studiet er derfor Tobias Lange, uddannet filosof og glødende Spurs-supporter. Han kommer med sit perspektiv på Uniteds nuværende situation og gør os klogere på, hvad det er for et mandskab, “de røde djævle” skal møde mandag den 27. august. 

Vært: Emil Jørgensen, redaktør på OldTrafford.dk og uddannet journalist.

Gæster: Tobias Lange, uddannet filosof og Spurs-fan, og Jonathan Damm Seldorf, uddannet filosof og skribent på OldTrafford.dk. 

iTunes – lyt her
Spotify – lyt her
Android – lyt her

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Ronaldo gentager sig selv: "Fergie har lært mig alt"

Næste artikel

Ordknap Mourinho mødte pressen fredag

ANNONCE