Podcast: Historien om et United-mekka på Vesterbro

I denne podcast ringer Casper Heiselberg og Morten Pape op til Dennis Trempenau, der fra 1998 til 2013 var præsident i en lokal United-klub på Vesterbro med byens fedeste lokaler.

Forestil dig at gå ned af Istedgade i 00’erne. Du kommer til Enghave Plads og en sidegade, hvor du har fået at vide at der i en kælder gemmer sig en Manchester United-klub af hel unik karakter.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Du ser den ikke. Intet afslører at der i cykelkælderen er fyldt med halstørklæder, flag, United-tapet på væggene, to storskærme og selvfølgelig egen bar. Efter lidt tid, så bliver du kaldt hen. Du får lov til at komme ind af den ellers ret anonyme dør.

Indenfor gemmer sig et rent United-mekka som var det Aladins hule. Et helt unikt rum med et hjørne specielt tilegnet klubbens store konge, Eric Cantona. Det såkaldte Kings Corner. Der er omkring 20-30 United fans og en duft af alkohol, popcorn, alkohol og sikkert også en hel del røg. Det var trods alt inden rygeforbuddet. 

Vi er i Manchester United Supporters Personal Friendship Club og i denne episode af podcasten har OldTrafford.dks Casper Heiselberg inviteret forfatter og tidligere OT.DK-skribent Morten Pape ind i studiet. I 2003-2005 var de to – dengang – unge United-fans hyppige gæster i klubben og ringer i episoden op til klubbens præsident Dennis Trempenau for at dykke ned i hvordan denne gruppe af venner gik fra at se United med hinanden i en lejlighed til at ombygge en hel cykelkælder til et United-mekka.

Har du selv været på besøg i klubben og har du billeder derfra, så tag gerne kontakt til os.

Du kan lytte til podcasten i din foretrukne podcast app eller herunder

 

MUSPFC

MUSPFCMUSPFC

MUSPFC

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Wes Brown: Martial fortjener at blive kåret til ”Årets spiller”

Næste artikel

Medier: Van de Beek tæt på United

Relaterede artikler
Gå til siden

Transferjournalister: Rabiot-handlen er iskold

Manchester United og Juventus var enige om en handel og der har været positive møder med spillerens lejr om et skifte til Manchester United. Nu skriver velrenommerede journalister, at handlen er droppet.
Gå til siden

Richard Fay: United overvejer Dembele

Richard Fay fra Manchester Evening News skriver tirsdag, at Manchester United nu igen har rettet sigtekornet mod Moussa Dembele fra Lyon. Klubben skulle angiveligt være i kontakt med spillerens repræsentanter.
ANNONCE
Total
0
Share