Medier: Van de Beek tæt på United

Ifølge Mirror og spanske journalister er Ajax’ Donny van de Beek tæt på at skifte til Manchester United. Sent lørdag aften har Fabrizio Romano og Simon Stone også bekræftet interessen.

Der har været foruroligende stille i United-transferland i dette vindue, men nu ligner det, at sommerens første transfer kunne være på vej. Det drejer sig om Ajax’ midtbanestjerne Donny van de Beek, som eftersigende skulle være tæt på en transfer til Manchester United. Det melder både Mirror, Sport Witness og den katalanske journalist Oriol Demenech.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Ifølge Mirror er det Ole Gunnar Solskjær, som har overbevist van de Beek om et skifte til Manchester United, hvor han har lovet ham en stor rolle i opbygningen i at gøre Manchester United til mesterskabskandidater, som kommer i kølvandet på, at van de Beek var udeladt fra Ajax’ kamptrup på grund af transfersnak, mens det forlyder, at Real Madrid og FC Barcelona ikke har lagt et tilfredsstillende bud.

Her har Manchester United nemlig eftersigende lagt et bud på 40 millioner pund for van de Beek, som ingen af de spanske giganter vil matche, hvor førnævnte Oriol Demenech melder, at FC Barcelona har droppet jagten på den hollandske midtbanespiller, da han er på vej til Manchester United.

Mirror melder også, at den eneste måde, at United misser van de Beek på, er, hvis der kommer et bud i ellevte time fra en af de spanske klubber, og at Solskjær har fået lov til at holde dybere snakke med van de Beek de næste 48 timer.

Top transfer-journalister melder sig på banen
Den italienske SkySports-journalist Fabrizio Romano melder her sent lørdag aften, at der er hold i historien om interesse fra United. Han skriver, at Manchester United har været i kontakt med Van De Beeks ‘i uger’, og at United anser ham som en ‘oppurtunity’, men Ajax mangler endnu at modtage et officielt bud.

I et efterfølgende tweet skriver journalisten, at Donny Van de Beek gerne vil skifte til Premier League.

Også Simon Stone fra BBC – som er meget troværdig – melder, at United overvåger situationen omkring den hollandske midtbanespiller, og at det tyder på, at klubben er interesseret i spilleren.

Noget tyder på, at Donny van de Beek i skrivende stund ligner det bedste bud på en ny United-spiller i dette transfervindue.

Opdateret med bekræftelse fra Fabrizio Romano og Simon Stone.

Køb den nye Manchester United tråje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Podcast: Historien om et United-mekka på Vesterbro

Næste artikel

Medie: Maguire får forlænget pause

ANNONCE