Podcast: “Live”-lodtrækning og Leicester-lækkerier

Torsdag aften kvalificerede Manchester United sig til kvartfinalen af Europa League og derfor benyttede vi denne uges udsendelse til at optage, mens lodtrækningen foregik. Du får reaktioner live, ligesom du bagefter får et fremkig mod weekendens FA Cup-kamp mod Leicester.

Der er dømt leben og livefortalelser for fulde gardiner, når denne uges podcast-optagelser rammer dine ører. Akkompagneret af Peter Christensen og Selver Elezovic sad Niels O. Thinesen nemlig klar til at finde ud af, hvem Manchester United trak i kvartfinalen og en mulige semifinale af Europa League.

Inden da snakker især de to eminente gæster om torsdagens sejr over AC Milan, som sikrede videre deltagelse i det europæiske slutspil, før vi slutter af med at se frem til søndagens kamp i FA Cuppen, hvor vi skal op imod et velsmurt Leicester-mandskab, som vi historisk set har det okay med at møde. Men hvordan ser det ud forud for kvartfinalen i den sagnomspudne pokalturnering?

Slutteligt kommer både begge gæster med deres medbragte pointer, og der er både plads til en interessant betragtning omkring den kommende EM-slutrunde og en opfordring om lige at være lidt selvglade overfor Spurs-folk.

Spotify; Abonner her

iTunes; Abonner her 

Android; Abonner her

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

United præsenterer Teamviewer som ny trøjesponsor

Næste artikel

U23: Frustrerende nederlag til Spurs i drama

ANNONCE