Podcast: #Pogfeelings, sportsdirektør og Brighton-optakt

I denne uges podcast diskuterer vi blandt andet Paul Pogbas udtalelser efter Leicester-sejren, nyheden om at der er en sportsdirektør på vej til Old Trafford samt rygtet, der melder, at Zinedine Zidane er interesseret i Jose Mourinhos job.

Premier League-bolden ruller igen, og Manchester United kom fra land med en sejr over Leicester. Alligevel ulmer uroen fortsat på de indre linjer. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Den midlertidige Manchester United-anfører Paul Pogba udtalte efter kampen, at “der var ting, han ikke kunne sige, for så ville han få en bøde” – underforstået… ja, det ved vi heller ikke helt.

Men det diskuterer vi i denne podcast, hvor også nyheden om, at der er en sportsdirektør på vej, samt at Zinedine Zidane angiveligt er interesseret i Jose Mourinhos job, bliver vendt. 

Og så varmer vi selvfølgelig op til næste rundes kamp, som er mod Brighton på søndag. 

Værten er Emil Jørgensen, som er redaktør på OldTrafford.dk og er uddannet journalist. Og med i studiet har han Rasmus Dines, sæsonkortholder på Old Trafford og kendt for at kunne huske alle Manchester United-resultater, og Rasmus Dines, filosof og OldTrafford.dk-skribent.

iTunes – her
Spotify – her
Android – her

 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Medie: Martínez vil tilknytte Pereira det belgiske landshold

Næste artikel

Herrera klar til kontraktforlængelse

ANNONCE