Medie: Martínez vil tilknytte Pereira det belgiske landshold

Ifølge Esporte sad Roberto Martínez i fredags på lægterne, da Manchester United tog imod Leicester for at holde øje med Andreas Pereira som han ønsker at inkludere i Belgiens landsholdstrup.

I fredags kunne man se Andreas Pereira i aktion, da han indtog rollen som midtbanespiller i Manchester Uniteds Premier League-kamp mod Leicester.

Pereira har de sidste to sæsoner været udlejet til henholdsvis Granada og Valencia, men følte sig i år klar til at tage kampen op med spillere som Nemanja Matíc, Ander Herrera, Scott McTominay, Paul Pogba og Marouane Fellaini.

En mand der sad på lægterne for at se, hvordan han klarede den opgave var spanske Roberto Martínez, der er træner for det belgiske landshold.

Pereira har spillet ungdomsfodbold for både det belgiske og brasilianske landshold. Den teknisk stærke midtbanespiller er født i Belgien, men er søn af den tidligere professionelle fodboldspiller Marcos Pereira.

Pereira har tidligere udtrykt sin interesse for at spille for Brasilien, men ifølge Esporte har Martínez stadig i sinde at kalde ham op på det belgiske landshold, når der om få uger spilles landsholdsfodbold.

Med skader til spillere som Matíc og Herrera har Pereira fortsat muligheden for at imponere Martínez, når United på søndag møder Brighton i Premier League.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Blind takker United-fans og Mourinho

Næste artikel

Podcast: #Pogfeelings, sportsdirektør og Brighton-optakt

ANNONCE