Podcast: Tilbage i det rette selskab

Søndag lykkedes det Manchester United at spille sig i Champions League og snuppe tredjepladsen i Premier League med en 2-0-sejr over Leicester. Den sejr, remisen mod West Ham samt en masse jubel snakker Mathias Bundgaard og Daniel Wodskou sig igennem i denne podcast, som er styret af Niels O. Thinesen.

Det har igen været noget af rutsjebanetur at følge Manchester United i denne sæson af Premier League, men søndag den 26. juli endte det hele fantastisk, da Leicester blev besejret 2-0, hvilket både betød en slutplacering som nummer tre og en plads i næste sæsons Champions League-gruppespil.

I denne sidste, reelle podcast i 2019/2020-sæsonen kigger vi både tilbage på vores to sidste kampe i Premier League-sæsonen, vi gør status på det, som de 38 runder i verdens bedste liga kastede af sig af positive og negative overskrifter, ligesom vi selvfølgelig skal både juble over og se perspektiver i den opnåede kvalifikation til verdens største klubturnering.

Mathias Bundgaard og Daniel Wodskou lægger vejen forbi podcast-studiet, og med sig har de både en masse godt humør, skarpe betragtninger og gode analyser på både det, der foregår på og rundt om banen.

Til sidst kaster vi også et hurtigt blik og velovervejede tanker på vores kommende udfordringer i Europa League.

Vært på udsendelsen er Niels O. Thinesen.

 

Spotify; Abonner her

iTunes; Abonner her

Android; Abonner her

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

OT.dk-anbefaler: Snyder Greenwood xG?

Næste artikel

OldTrafford.dk søger nye folk

ANNONCE