Pogba efter Valencia-kamp: Jeg må ikke tale med jer

Paul Pogba fortalte efter kampen mod Valencia til de fremmødte journalister, at han havde fået forbud mod at udtale sig.

Spekulationerne om et dysfunktionelt forhold mellem José Mourinho og Paul Pogba fik i går aftes ny næring. 

I hvert fald skriver flere engelske medier onsdag, heriblandt The Telegraph og The Mirror, at Paul Pogba efter kampen mod Valencia fortalte de fremmødte journalister, at “jeg har fået at vide, at jeg ikke må (udtale mig, red.”

Episoden kommer i kølvandet på en lignende kommentar efter nederlaget til West Ham, hvor Pogba udenfor omklædningsrummet på London Stadium svarede journalisterne, “om de ønskede ham død”, da de spurgte ind til hans reaktioner på kampen. 

Pogba og Mourinho er kommet på kollisionskurs efter en katastrofal sæsonstart, hvor United efter syv runder i Premier League allerede har tabt tre kampe og er ude af Carabao Cuppen. 

I starten af sæsonen agerede den franske verdensmester anfører i Antonio Valencias fravær. Men efter en række kontroversielle interviews med pressen, hvor Pogba satte spørgsmålstegn ved sin egen fremtid i United og den valgte taktik, besluttede Mourinho i sidste måned at fratage ham tjansen som viceanfører. 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Politiet svarer tilbage på Mourinhos påstand om manglende eskotering

Næste artikel

Mourinho har mistet kontrollen. Men hvor mange af spillerne kan se sig selv i øjnene?

ANNONCE