Pogba: Håber Citys spillere bliver skadet

Paul Pogba indrømmer, at han håber Manchester Citys spillere bliver skadet i håbet om, at det kan mindske deres forspring til United.

Paul Pogba vil gerne have, at Manchester City mister point for enhver pris. Også hvis det skal betyde, at deres vigtigste spillere får skader.

– Jeg håber, at de en dag vil tabe point, og jeg håber – selvom jeg godt ved, at det er forkert at sige – at nogle af deres vigtigste spillere bliver skadet, fortæller franskmanden til BBC.

– Ligesom det er sket med os selv, hvor vores vigtigste spillere er blevet skadet og har misset de vigtigste kampe.

– Hvis det også sker for dem, så vil det måske gøre en forskel. Det vil måske være en lille ting, der kan gøre dem svagere.

Pogba sad selv ude med en skade i flere måneder og fandt det meget frustrerende, men lærte alligevel at bruge det til noget positivt.

– Da jeg var skadet, sad jeg og så kampene hele tiden for at forstå, hvad jeg kunne gøre for at hjælpe holdet.

– Når du ikke spiller, er det ikke en fornøjelse at se holdet spillet, fordi du selv ønsker at spille, men det gør dig sulten på mere.

Paul Pogba kan i aften få sin første kamp mod et top seks hold, da han i de tre tidligere opgør mod Liverpool, Tottenham og Chelsea sad ude med en skade.

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Kom til "United-Jul" på Den Glade Gris fra kl 13 i morgen

Næste artikel

Startopstillingen mod Arsenal

ANNONCE