Kom til “United-Jul” på Den Glade Gris fra kl 13 i morgen

Gløgg, Æbleskiver, Pizza, Billige øl, United-byttedag, quizzer og Manchester United – Arsenal! Kom på Den Glade Gris i morgen fra kl 13!

Den Glade Gris, Supporterklubben og OldTrafford.dk inviterer til stort julearrangement i forbindelse med Arsenal-kampen i morgen. 

Den Glade Gris åbner klokken 13 i morgen med gratis gløgg og æbleskiver fra kl 13 til 15 i stue-etagen.

Alle der kommer inden kl. 14.00 (første time) får også en billet til gratis pizza senere på dagen (ca. 1/2 pizza per mand)

Ved 14.00 tiden kører dagens første quiz – Oldtrafford.dk er vært for denne og der er selvfølgelig præmier på højkant!
Det bliver en “hold quiz” og hovedpræmien er en kande øl og et lod til ØL-lotteriets finaletrækning om rejse for 2 med fly/hotel til Man Utd kamp (finaletrækning forår´18)

kl. 15.00 rykker vi op på 1. sal til “Bytte-Bytte-Man Utd” Dag!
Vi tror (og håber) på, at mange af jer vil medbringe “gammelt/brugt” merchanchandise m.m., der kan byttes (eller sælges) som julegaver jer fans imellem.

Ved 16.00 tiden kører dagens anden quiz – denne gang er supporterklubben vært. Det bliver en Kahoot quiz på skærmene, så husk din mobiltelefon 🙂 Igen er der præmier på højkant og igen er hovedpræmien en kande øl og et lod til ØL-lotteriets finale trækning

Hele dagen, fra kl. 13.00 til ko 18.30, får du et lod på ALLE køb i baren (også sodavand m.m.)

Du skal holde fast i dine lodder for:
Supporterklubben laver hele dagen “Amerikansk lotteri” hvor der ved hver trækning er præmie ! (lodder gemmes – i princip kan du vinde flere gange, og deltager selvfølgelig i ØL-lotteri trækning).

Ca. 19.20 i halvleg trækker vi 3 vindere i ØL-lotteriet

 

 

Forrige artikel

Optakt: Arsenal FC – Manchester United

Næste artikel

Pogba: Håber Citys spillere bliver skadet

ANNONCE