Pogba har anførerpotentiale for Solskjær

Paul Pogba kan godt blive permanent United-anfører, mener Ole Gunnar Solskjær.

Bare fire måneder efter at José Mourinho fratog Pogba vice-anførerhvervet, åbner Ole Gunnar Solskjær for, at franskmanden i fremtiden kan bliver United-anfører på ny.

– Jeg kender drengen fra tidligere, og han er en leder. Han har karakter, han har indflydelse på folk, og i har set videoerne fra Frankrig. Han bekymrer sig, og han vil virkelig gerne være succesfuld. siger Solskjær ifølge Manchester Evening News.

José Mouirnho flåede vice-anførerbindet af Paul Pogba i efteråret efter den karismatiske manager var blevet skuffet over et Instagram-post, franskmanden uploadede i fobindelse med Carabao Cup-kampen mod Derby,

Paul Pogba bliver fra nogle kanter kritiseret for sin farvestrålende personlighed, der nogle gange har mere travlt med sociale medier end at præstere på banen. Ifølge Ole Gunnar Solskjær, så skal midtbanestjernen have lov at være præcis, som han er for at præstere bedst.

– Han er en ‘larger than life’-karakter, det er bare sådan, han er. Når han præsterer på samme tid,så har du ingredienserne til en god leder, siger nordmanden.

– Det er den tid, vi lever i
Paul Pogba lancerede for et par uger siden ‘Pogba-Emoji’, og holdkammeraten Jesse Lingard lancerede sin tøjkollektion få dage før det pinlige nederlag mod Liverpool i december. 

Begge har fået kritik ikke at fokusere nok på fodboldspillet i deres fritid, men Ole Gunnar Solskjær køber ikke kritikken.

– Det er sådan det er nu. Det er det, de unge er vant til i de her dage. Jeg er ikke, men det er de, siger han.

Solskjær har efter sin ankomst som caretaker i United lavet en regel om, at spillerne skal ankomme til klubbens kampe i det officielle klubjakkesæt, og han forsikrer, at der også er klare regler omkring brug af sociale medier.

Forrige artikel

Podcast: Transferdeadline, Solskjær-skandaler og Arsenal, away

Næste artikel

På lånt tid: Tre ud af syv udlejede spillere uden spilletid

ANNONCE