Pogba i nyt angreb på Fergie

Paul Pogba fortsætter med at lange ud efter Sir Alex Ferguson og Manchester United, selvom det snart er et år siden, han forlod klubben.

Manchester United og Paul Pogba blev aldrig en lykkelig fortælling, og siden franskmandens skifte til Juventus, har han flere gange langet ud efter Sir Alex Ferguson. 

Og selvom det efterhånden er et år siden, at Pogba forlod Old Trafford til fordel for de italienske mestre, retter han nu atter skytset mod managerlegenden i et interview med France Football. 

– Jeg var aldrig respektløs over for Sir Alex Ferguson, men hvis det er tilfældet, er det den anden vej rundt, for jeg turde sige ham imod ansigt til ansigt. Da jeg vidste, at Paul Scholes kom tilbage, forstod jeg, at jeg ville have svært ved at få spilletid, og at jeg skulle forlade United, siger den 20-årige franske landsholdsspiller. 

– Ferguson fortalte mig, at der er meget racisme i Italien, og at deres fans ikke kommer i nærheden af Premier Leagues. Jeg fortalte ham, at det ikke var et problem for mig, og så havnede jeg i udkanten af truppen, fortsætter Pogba. 

Sammenlignet med Mandela

Pogba har siden skiftet til Juventus etableret sig som fast mand i Torino-klubben. 

Og den tidligere Le Havre-spiller hævder, at hans sammenstød med Ferguson fik hans holdkammerater til at sammenligne ham med et af det 20. århundredes største frihedsikoner. 

– Mine holdkammerater begyndte at kalde mig Nelson Mandela, fordi jeg var i opposition til Ferguson. Men jeg ville også sige nej til Obama, forklarer Pogba. 

Paul Pogba, der blot nåede at optræde et par gange for Uniteds førstehold, har i denne sæson spillet 27 kampe for Juventus i Serie A. 

Forrige artikel

Rio scorer månedens mål

Næste artikel

De Gea kan ikke lokke afventende Thiago

ANNONCE