Pogba: Mourinho vil gøre mig til en bedre spiller

Paul Pogba er begejstret over udsigten til at træne under Jose Mourinho, og har skyhøje ambitioner på både klubbens og sine egne vegne.

Sommerens med afstand største transfersaga fik i nat sin afslutning. Paul Pogba vender tilbage til Manchester United, som han forlod til fordel for Juventus tilbage i 2012. En handel til 89 mio. pund, der dermed gør ham til verdens dyreste fodboldspiller. 

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Og Pogba er begejstret over udsigten til at træne under manager Jose Mourinho. Han er overbevist om, at han kan gøre ham til en bedre fodboldspiller. Det fortæller han til MUTV.

– Jeg snakkede med en masse spillere, da han (Mourinho, red.) var i Real Madrid. Blandt andet Morata og Varane, og de sagde allesammen: ‘Han er træneren for dig. Han vil forbedre dig meget, fordi han vil få dig til at arbejde hårdere.’

– Jeg føler, at det her er det rigtige. Jeg talte med ham et par gange, og han var meget energisk og positiv, så jeg tænkte: hvorfor ikke?.

– Jeg er sikker på, at han kan forbedre mig og gøre mig til en bedre spiller og en bedre person, lyder det fra Uniteds fjerde og sidste nyindkøb, der samtidig afslører, at han har høje ambitioner på både klubbens og sine egne vegne. 

– Jeg vil vinde ligaen for første gang med United, for jeg vandt ikke, da jeg var her første gang. Jeg vil vinde Champions League selvfølgelig. Og på det personlige plan er en af mine drømme at vinde Ballon D’or, men det kommer med tiden forhåbentlig. Først vil jeg vinde Premier League. Det har jeg aldrig gjort.

Det er ellers ikke fordi, det har skortet med trofæer for Pogba i de senere år. I hans fire år i Juventus er det blevet til imponerende fire Serie A-titler, to pokaltitler, to supercup-titler og andenpladser i Champions League og EM i fodbold.

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

- Jeg tænker kun på fodbolden

Næste artikel

Paul Pogba får nummer 6

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share