– Jeg tænker kun på fodbolden

Paul Pogba er ikke skræmt over, at han nu er verdens dyreste fodboldspiller. I stedet vil han fokusere på det, han er købt til – at spille godt og vinde titler.

Paul Pogba er her til nat blevet genforenet med sin ungdomsklub. Det sker i en transfer, der gør den franske midtbanestjerne til verdens dyreste fodboldspiller.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Som led i Pogbas første interview med MUTV kan han fortælle, at han ikke er tynget af prisskiltet; nu vil han bare i gang.

– Det der er med mig er, at jeg tænker kun på fodbolden. Jeg ønsker at gøre det godt, jeg vil være en af de bedste og jeg vil vinde titler. Jeg ønsker at opnå det jeg kan – og det er alt.

– Det er derfor jeg kom hertil: For at kunne gøre dette, for at kunne blive en af de bedste og for at vinde titler, fordi jeg ved, at denne klub er nødt til at vinde titler.

– Klubben er skabt til at vinde titler – til at vinde, til at vinde store ting. Det er bare det, jeg vil fokusere på, og det er det. Jeg er bare klar til at komme i gang med at arbejde mod det – og det med stil [smiler].

En mere erfaren spiller

Fire år efter, at Paul Pogba tog afsted til Juventus, kan han da også selv mærke, at han har udviklet sig. Det er med andre ord en mere intelligent og moden spiller, United får tilbage fra de italienske mestre.

– Jeg er mere erfaren – jeg har vundet titler hos Juventus. Jeg har spillet med store spillere, ligesom dengang jeg startede i Man United, selvfølgelig.

– Jeg kom tilbage – ikke tilbage fra akademiet; jeg tog et andet sted hen, og jeg kom tilbage, vil jeg sige, som et menneske, som en voksen; med erfaring og flere kampe i benene, så jeg vil sige, at det er forskellen.

I sine fire år i Juventus nåede Paul Pogba i alt at spille 124 kampe og score 28 mål. I samme periode er det blevet til fire Serie A-titler, to pokaltitler, to supercup-titler og andenpladser i Champions League og EM i fodbold.

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Pogba: Endelig hjemme igen

Næste artikel

Pogba: Mourinho vil gøre mig til en bedre spiller

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share