Pogba: Real Madrid er en drøm for alle

Paul Pogba udtaler i et interview i den franske landsholdslejr, at det er en drøm for alle fodboldspillere at repræsentere Real Madrid og Zinedine Zidane.

Tidligere på dagen skrev Sky Sports, at Pogba håber på, at Solskjær bliver fastansat i Manchester United. Den samme dag har franskmanden dog også udtalt sig positivt overfor at tilslutte sig den spanske hovedstadsklub, Real Madrid. Dette skriver Goal.com. 

– Som jeg altid har sagt, er Real Madrid en drøm for alle. Det er en af de største klubber i verden, udtalte Pogba blandt andet under en pressekonference.

Denne udtalelse sætter altså endnu engang gang i rygtemøllen om midtbanespillerens fremtid hos “De Røde Djævle”. Ifølge hovedpersonen selv er det blandt andet landsmanden, Zidane, der er en af grundene til, at han ikke kan afvise at komme til at spille for Real Madrid. 

– De har også Zidane som træner, og det er en drøm for alle, der kan lide fodbold (at spille under ham, red.). 

Pogba antyder dog ikke, at han har travlt med at komme væk fra Manchester. Han skulle eftersigende fortsat være glad for at spille i klubben. 

– Lige nu er jeg i Manchester. Vi ved ikke, hvad fremtiden bringer. Jeg er i Manchester, og jeg er glad. 

Zidane er ny træner i Real Madrid. Han forlod klubben i sommers efter tre Champions League-trofæer på tre år. Hovedstadsklubben har dog ikke imponeret i denne sæson, hvormed ‘Zizou’ er blevet hentet tilbage som redningsmand. 

Forrige artikel

Pogba håber Solskjær bliver fastansat

Næste artikel

United vil gøre Sancho til Premier Leagues dyreste

ANNONCE