Pogba ser op til fortidens kaptajner

Rio Ferdinand, Patrice Evra og Michael Carrick. Paul Pogba lader sig inspirere af de Manchester United-anførerer, han har spillet sammen med, fortæller franskmanden til manutd.com.

25-årige Paul Pogba var anfører, da “de røde djævle” slog Leicester i sæsonens første Premier League-kamp. Og den tidligere akademi- og Juventus-spiller anerkender, at han står på skuldrene af mange tidligere ledere.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Mens jeg har været her, har Rio Ferdinand, Patrice Evra og Michael Carrick været kaptajn. I Juventus oplevede jeg Giorgio Chielleni og Gianluigi Buffon, sagde Paul Pogba efter weekendens 2-1-sejr.

– Jeg har lært fra dem alle sammen. Men jeg tror ikke, der findes en manual til, hvordan du er en god leder. Enten er man en leder, eller også er man ikke, lød det fra VM-vinderen. 

I seneste sæson, 2017-18, bar han også anførerbindet ved enkelte lejligheder. Men det forventes stadig, at Antonio Valencia overtager anførerrollen, når han på et tidspunkt er tilbage fra sin skade. 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

United planlægger at tilknytte sportsdirektør

Næste artikel

Wilson udlejes til Aberdeen

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share