United planlægger at tilknytte sportsdirektør

Ifølge The Guardian vil Manchester United hyre en sportsdirektør, når de er færdige med at udvide træningsfaciliteterne på Carrington.

Manchester Uniteds indkøb og salg af spillere skal være mere langsigtede, og derfor vil bestyrelsen ansætte en sportsdirektør, der bliver ansvarlig for transferaktiviteterne. Det skriver The Guardian. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Der vil være tale om den første sportsdirektør i klubbens 140 år lange historie, og ifølge samme medie vil det ske, så snart United er færdige med at udvide faciliteterne på Carrington, så der er plads til kvindeholdet. 

Transferindkøb har traditionelt set været managerens ansvar. Men det fungerer ikke, hvis manageren kun bliver i klubben i få år og er ligeglade med, om deres transferageren er godt for United om fem år.

Initiativet med at tilknytte en sportsdirektør skal derfor også ses som en erkendelse af, at tiderne har ændret sig, og at de bedste managers ikke bliver i klubberne i årtier længere. 

Siden Sir Alex Ferguson stoppede efter 26 sæsoner i 2013 har Manchester United haft tre forskellige mænd i spidsen for deres hold; David Moyes, Louis van Gaal og Jose Mourinho, der alle har haft forskellige syn på, hvordan deres hold skal spille, og hvordan de skal bygges op. 

I sommerens transfervindue, som netop er blevet lukket i for de engelske hold, har den nuværende manager Jose Mourinho været utilfreds med ledelsen. Portugiseren har ikke følt, at Ed Woodward har bakket ham nok op og er skuffet over, at det blandt andet ikke lykkedes at hente nogen forstærkning til det centrale forsvar. 

Ifølge engelske medier har Ed Woodward og co. ikke bakket Jose Mourinho op, fordi de ikke har haft tiltro til, at Jose Mourinhos transferemner var pengene værd. 

LÆS OGSÅ: BLOG: DET LÆRTE VI AF ET KAOTISK TRANSFERVINDUE

The Guardian skriver, at det ikke vides, hvordan Jose Mourinho har reageret på, at en sportsdirektør kan være på vej. Men den 55-årige manager udtalte følgende tidligere på ugen: 

– Jeg havde mine transferplaner i månedsvis, og alligevel havnede jeg i en situation her efter transfervinduets afslutning, som jeg ikke troede, jeg ville ende i. Jeg tror, at fodbold ændrer sig, og managers burde blive kaldt for cheftrænere i stedet, sagde Jose Mourinho. 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Shearer og Neville om Mourinho

Næste artikel

Pogba ser op til fortidens kaptajner

ANNONCE