Pogba sikrer avancement i Europa League

Paul Pogba kom tilbage med instant impact, og sender United videre til Europa Leagues kvartfinaler med kampens enlige scoring.

Tre minutter skulle Paul Pogba bruge på banen for at markere sin tilbagekomst til United-holdet efter en længerevarig skade. Franskmandens scoring i anden halvlegs begyndelse blev nemlig den afgørende, og smider United i bowlen, når der i morgen trækkes lod til Europa Leagues kvartfinaler.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Kampens begyndelse bar præg af opgørets betydning. Begge hold var påpasselige og ikke villige til at risikere det store offensivt, og ingen af holdene var for alvor farlige, selvom United altså var presset til at score for at sikre sig videre avancement.

Men en indskiftning af den førnævnte franske verdensmester og en omgang klumpspil, som lidt tilfældigt fik bolden placeret for fødderne af selvsamme franskmand, der køligt sparkede bolden ind bag Donnarumma i Milan-buret, sendte United på kvartfinale-kurs.

AC Milan fik dog også deres talisman på banen i anden halvleg i form af tidligere United-mand, Zlatan Ibrahimovic. Og svenskeren var da også tæt på at sætte sit helt afgørende præg på kampen, da han steg op over Luke Shaw og tvang Henderson ud i en flot redning. Men udover Zlatans forsøg var Uniteds føring aldrig rigtig under pres, og De Røde Djævle kan altså nu se frem til at spille med i turneringens kvartfinaler.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Startopstilling: Genvalg til samtlige 11

Næste artikel

Shaw: Vi var forfærdelige i første halvleg

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share