Politiet vil tale med Manchester United

Efter Merseyside politi har modtaget over 100 klager fra Everton fans, så har de nu valgt at tage sagen op, efter de frustrerende Everton-fans ikke kunne…

Efter Merseyside politi har modtaget over 100 klager fra Everton fans, så har de nu valgt at tage sagen op, efter de frustrerende Everton-fans ikke kunne klare United-spillernes jubel efter, at de netop havde vundet 4-3 over klubben tidligere på måneden.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Politiet i Merseyside regionen vil derfor indkalde Manchester Uniteds ledelse, deriblandt Sir Alex Ferguson, til en formel snak om spillernes opførsel ved sejrsmålet, som blev sat ind af Ruud van Nistelrooy få minutter før tid.

Everton-fansene havde gennem hele kampen været svinske overfor Manchester Uniteds spillere. Det var specielt Cristiano Ronaldo, som det gik udover, da han gennem hele hans spilletid fik kastet flasker efter sig, buhet og der var sågar en Everton-fan, som prøvede at tilstræbe sig adgang til den 19-årige portugiser.
Derfor virker det uforståeligt, at Evertons hjemmepublikum nu gør en stor sag ud af det, men heldigvis for Uniteds vedkommende, så ser det ikke ud til, at sagen ender i fodboldforbundet, nu da politiet er gået ind i sagen.

OldTrafford.dk vil selvfølgelig følge sagen…

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Silvestre ude i 3 uger

Næste artikel

Optakt: Fergusons svære valg

Relaterede artikler
Gå til siden

Scholes: Eriksen er en klog spiller

United-legenden Paul Scholes er fuld af beundring for den danske midtbanespiller. Det fortæller han i Sky-programmet "The Overlap".
ANNONCE
Total
0
Share