Silvestre ude i 3 uger

Manchester United kan se frem til, at undvære Mikael Silvestre i de næste 3 uger, efter undersøgelser af hans ankel og knæ har vist, at der er er sket…

Manchester United kan se frem til, at undvære Mikael Silvestre i de næste 3 uger, efter undersøgelser af hans ankel og knæ har vist, at der er er sket skade.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Franskmanden måtte i lørdagens 1-1 kamp humpe fra banen i første halvleg efter en nærkamp med Alan Smith, og det er denne skade, som nu koster hans deltagelse i de næste par uger.
Dermed har Sir Alex Ferguson nu virkelig store problemer i forsvaret, som i forvejen lider under afsavnet af Rio Ferdinand og Wes Browns comeback, som endnu ikke er blevet den store succes.

Endvidere er Gary Neville suspenderet i 4 uger.

“Det er meget uheldigt for os, men vi må bare leve med det,” udtaler Ferguson til BBC.

De engelske medier spekulerer dermed om Ferguson vil rykke Roy Keane ned i forsvaret, næsten et år efter, at han første gang optrådte i den position imod Juventus.

Silvestre og Ferdinand fik i efteråret opbygget et kanont forhold mellem de to i midterforsvaret og derfor er det ekstra ærgeligt, at de nu begge er ude.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Ferguson giver Silvestre tid

Næste artikel

Politiet vil tale med Manchester United

Relaterede artikler
Gå til siden

Pellistri håber på minutter

Efter en skade har holdt den 20-årige Facundo Pellistri ude, er han nu klar til at kæmpe om minutterne på førsteholdet
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share