– Presset er på United

Daryl Janmaat tror på hjemmesejr i morgen, og mener det er gæsterne fra United der er mest presset.

Hollandske Daryl Janmaat har haft en god sæson i Newcastle, hvor han har været en af de få stabile kræfter på et ellers meget svingende mandskab. I weekenden fik de dog en sejr mod Aston Villa og kravlede op i top ti igen.

Den sejr giver ro i maven, og gør at presset er på gæsterne fra Manchester United i morgen, mener den Janmaat.

– Jeg tror at presset er mere på dem end på os. Vi fik de tre point i weekenden, hvilket var enormt vigtigt for os. De point gør at vi nu kan bygge videre på noget positivt, og går ind til kampen mod United med masser af selvtillid, lyder det fra Daryl Janmaat.

Janmaat er dog også fuld af roser om morgendagens gæster, hvor specielt manager Louis van Gaal har en høj stjerne hos backen. De to arbejdede sammen på det hollandske landshold, og Janmaat roser United-manageren til skyerne.

– Han er en af de bedste trænere jeg har arbejdet med, taktisk er han helt fantastisk. Jeg er heldig at jeg fik mulighed for at arbejde med ham. Han er stadig ny i United, men får han tid vil han vinde trofæer med dem. Han er fantastisk, og United har mange gode spillere.

– Van Gaal er god til at omstille sig, og vi aner ikke hvordan United stiller op på onsdag. Vi ønsker at vinde, og tror på at vi ved hvordan vi skal tackle United, siger Daryl Janmaar forud for kampen mellem Newcastle og Manchester United.

Forrige artikel

- Newcastles stil passer os godt

Næste artikel

Jones: Altid svært i Newcastle

ANNONCE