Preston NE handler i United igen

Preston NE har pt et godt øje til Uniteds reservespillere, og har nu også sikret sig Liam Grimshaw.

I starten af sæsonen var Will Keane på udlån til Preston NE i the Championship. Han er nu vendt retur til Old Trafford, men til gengæld er Sam Johnstone sendt på lån. Den unge keeper var også sidste sæson lejet ud til Preston.

I sidste uge sikrede Simon Graysons mandskab sig så midtbanespilleren Ben Pearson på en aftale for de næste 2,5 år. Nu har Preston så handlet ind igen, og denne gang er det den alsidige forsvarsspiller og midtbanespiller, Liam Grimshaw, der skifter til Deepdale.

Grimshaw har tilbragt det meste af efteråret på udlån i skotske Motherwell, hvor han har leveret en stabil indsats. Det har Grayson og co i Preston altså bemærket, og har nu hentet Grimshaw, der har været i United de seneste syv år.

– Han er en ung knægt jeg kender lidt til, og han kommer fra et godt sted, så han har en fantastisk baggage med. Jeg er lykkelig over at have fået fat i ham, siger manager Grayson efter indkøbet.

Foruden Pearson, Grimshaw og Johnstone, er også den tidligere United-reserve Marnick Vermijl at finde i Preston NE.

Denne artikel kunne have været skrevet af dig – Bliv frivillig skribent på Danmarks største Manchester United site – Læs mere her

Supportertræf med Mads Timm den 7. februar

Forrige artikel

LvG: Vi smed det væk

Næste artikel

Guardiola klar til at vente

ANNONCE