Rafael: Vi skal vinde for vores fans

Det er vigtigt at vinde puljen, og samtidig komme tilbage på vindersporet hjemme på Old Trafford, mener Rafael da Silva.

Old Trafford er ikke længere det uindtagelige fort det engang var. To nederlag indenfor få dage og i alt tre nederlag på hjemmebane er status for United i denne sæson. Det skal der ændres på og gerne allerede i aften mod Shakhtar Donetsk, det mener i hvert fald Rafael.

– Det her er vores hjemmebane, og vi skal ud og vinde den kamp for vores fans. Det må vi gøre i aften. Vi er naturligvis skuffede over resultaterne mod Everton og Newcastle, og måden vi spillede på i de kampe. Nu skal vi slå tilbage og få en sejr i aften, det er vigtigt at vi begynder at vinde på Old Trafford igen, fortæller Rafael til MUTV.

Samtidig mener den brasilianske back, at det er vigtigt at vinde gruppen, så der er mulighed for en lidt lettere lodtrækning til 8-delsfinalerne. Selv om Real Madrid som 2’er kom op af hatten sidste sæson. Samtidig fortæller han, at turneringen altid har haft en særlig plads hos ham.

– Champions League er noget specielt, den har altid været vigtig for os brasilianere, og det har været specielt lige siden jeg kom hertil. Det er vigtigt at vi vinder puljen. Godt nok var vi uheldige sidste sæson, men det er altid vigtigt med sejren i puljen, siger Rafael da Silva.

Forrige artikel

- Sir Alex bestemmer ikke mere

Næste artikel

Startopstillingen mod Shakhtar Donetsk

ANNONCE