– Sir Alex bestemmer ikke mere

I følge Mark Ogden, journalist hos Daily Telegraph, har Ferguson ingen indflydelse på Old Trafford, selv om Roy Keane mener det modsatte.

I går påstod Roy Keane, at Ferguson via det enorme ego han skulle have, fortsat er en af de mest magtfulde personer i United, og at den skotske legende fortsat er manden der trækker i snorene på Old Trafford.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Men spørger man journalist Mark Ogden, der er en af dem med fingeren på pulsen når det drejer sig om Manchester United, så har det absolut intet på sig.

– Her seks måneder efter han stoppede, er Ferguson blot et ansigt på tribunen. Han har ikke længere et kontor på Carrington eller Old Trafford, hvilket Sir Matt Busby havde i sin tid. Og selv om han via sin rolle som direktør har ret til at kigge forbi omklædningsrummet efter sejre, har han endnu ikke gjort dette.

– Den titel som ambassadør han fik i sommers virker også blot som en mulighed for, at han kan møde sponsorer og samarbejdspartnere rundt om i verden. Det er mest udenfor Old Trafford hvor folk stadig ser Ferguson som den stærke mand, og det er derfor kameraerne fanger ham i løbet af kampene. Hans status i fodbold er så stor at han altid vil være vigtig – men hans tid med magt og kontrol i United, den er helt forbi, siger Ogden.

Mark Ogden siger desuden, at det er tydeligt, at det i dag er Ed Woodward og David Moyes som bestemmer i United, og at der er tilfredshed med dette i klubben.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Pogba: Fergie troede ikke på mig

Næste artikel

Rafael: Vi skal vinde for vores fans

ANNONCE