Rashford håber Zlatan bliver

Diskussionen om hvorvidt Zlatan Ibrahimovic skal forlænge sin kontrakt med United er ikke blivet mindre, efter svenskeren har fået en slem korsbåndsskade. Marcus Rashford håber, at angriberen bliver i Manchester.

Resten af sæsonen kommer United til at skulle sætte lid til, at Marcus Rashford kan finde vej til målet, som han har gjort i sine seneste to optrædender. Klubbens topscorer, Zlatan, er blevet skadet, og derfor skal Rashford på toppen.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Den unge Rashford har i denne sæsonen været fortrængt til en plads på kanten, hvorfor han ikke altid har fået vist sin farlige målnæse. Og selvom han gerne selv vil spille på toppen, så håber han, at United forlænger med svenskeren. 

– Jeg er ikke i tvivl om, at man i de kommende år vil se, hvad jeg har lært af ham. Det er uerstatteligt. Hans indflydelse på især unge spillere er fantastisk. Det vil vi gerne have fortsætter, for det gør os til bedre fodboldspillere, siger Rashford til Daily Telegraph.

– Jeg ser spillet anderledes, end jeg gjorde sidste år. For eksempel følte jeg mig ikke til rette på kanten sidste år, men sådan er det, når man prøver noget nyt, man ikke er vant til. Den udvilking er gået godt, og næste sæson tror jeg, jeg er bedre til at læse, hvad der kommer til at ske i løbet af kampene.

Marcus Rashford har indtil videre spillet 63 kampe for United og scoret 18 mål.

Få pladser tilbage: Refundérbar rejse til Europa League-finalen! Læs mere her

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Griezmanns agent: United viser konkret interesse

Næste artikel

Mourinho: United kan forvente bedre tider

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share