Rashford mere effektiv foran mål

Intensiv træning med fokus på afslutninger har båret frugt, Marcus Rashford er mere skarp foran kassen end tidligere.

Unge Marcus Rashford har oplevet noget af et vildt efterår. Han startede på u18-holdet, men har siden spillet sig op gennem systemet i United, og senest været ubenyttet reserve mod Watford og Leicester i Premier League.

Men den 18-årige Manchester-knægt har ikke altid været at finde som angriber. Stortalentet startede i en mere tilbagetrukket rolle, men grundet manglende angribere, blev Rashford flyttet frem i forreste række.

Her er der blevet arbejdet intensivt på evnerne foran mål. Blandt andet har Rashford haft en speciel angrebstræner til at vejlede ham, omkring det at være sikker i afslutningerne. Colin Little, med mere end 200 mål for klubber som Altrincham, Hyde og Hyde United har arbejdet med Rashford.

– Marcus gør det godt, og vi arbejder på at gøre ham mere fokuseret på det at score mål nu. Han har forbedret sig meget, og er klar til næste skridt. Vi har arbejdet meget med ham, specielt min assistent Colin Little har brugt meget tid med ham.

– Colin har selv haft en lang karriere i de lavere divisioner, og scoret mange mål, så han giver erfaring videre til Marcus. Hans seneste mål for u18-holdet mod Everton, var en nøjagtig kopi fra træningsbanen, det var en fornøjelse at se, siger u18-træner Paul McGuinness.

Marcus Rashford har i denne sæson scoret tre gange for u19-holdet i UEFA Youth League, og scorede i går for u21-holdet i storsejren mod Leicester. Og i følge McGuinness, er Rashford ved at lære det at score mål, ligesom Ruud van Nistelrooy gjorde i sin tid.

– Han arbejder hårdt på alle områder af spillet. Han er ved at forstå, at han må have en afhængighed for at score mål. Han skal score alle typer mål. Han kan score helt utrolige mål, hvor han afdribler flere forsvarsspillere, men han må lære at være som van Nistelrooy, og også score nemme mål og mål hvor den rammer dig på knæet. Det arbejder Marcus på, siger McGuinness.

Bliv klædt på til kamp her – Køb Manchester Uniteds nye trøje

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Matas Blog: De gode dage kommer tilbage

Næste artikel

U21: Masser af mål og sejr

ANNONCE