Rashford om skadessituation: Jeg er et meget bedre sted både fysisk og mentalt

Marcus Rashford fortæller i et interview til BBC blandt andet om, hvordan han nu næsten er ovre sin skulderskade.

Marcus Rashford har ikke været i aktion for hverken England eller Manchester Uniteds siden førstnævntes nederlag til Italien i EM-finalen. Det har han ikke grundet en skade i skulderen, som han i lang tid har bøvlet med. Men nu er Rashford tilbage i træning, og fortæller i et interview i BBC, at han har det ‘meget bedre’.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Jeg vil ikke sige, at jeg er kommet mig fuldstændig over det, for jeg skal selvfølgelig blive ved med at kigge efter det, men jeg er et meget bedre sted både fysisk og mentalt, siger Rashford, som for nyligt modtog en doktorgrad af University of Manchester for sin kamp mod børnefattigdom.

Efter at have døjet med skaden det meste af sidste sæson, talte Rashford i juli om at have brug for at ‘lytte til sin krop’ efter en lang sæson med mange kampe. Et valg, der ifølge ham selv var nødvendigt og i dag har givet pote.

– Sidste år var en meget lang sæson for mig. Jeg fik skaden sidst i september, og gradvist blev det værre og værre. Men nu er jeg fuldstændig fri for det.

Rashford returnerede til træningsbanerne på Carrington i starten af oktober, men der er stadig intet nyt om, hvornår englænderen igen er klar til at indtage banerne i Premier League.

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

Ince om Van de Beek situation: Solskjær har løjet for ham

Næste artikel

Bekræftet: Varane ude i 'nogle få uger'

ANNONCE