Rashfords kamp for fattige familier fortsætter

Marcus Rashford danner taskforce, der skal bekæmpe madfattigdom og børnesult.

Efter Marcus Rashford i starten af sommeren, fik den engelske regering til at tillade sommermadkuponer til de fattigste familier fortsætter hans kamp nu. 

Det skriver The Guardian.

Sammen med en større gruppe af supermarkedskæder, virksomheder og velgørenhedsorganisationer har Rashford dannet “Child food poverty taskforce” der gennem tre politiske tiltag blandt andet kan hjælpe op mod 1,5 millioner af de fattigste engelske børn.

Rashford kommer selv fra fattige kår og kender til følelsen af ikke at have råd til det meste. 

– Jeg kender til følelsen. Jeg kan stadig i dag, huske lyden af min mor, der græd sig selv i søvn  efter en 14 timers vagt, usikker på hvordan hun skulle få tingene til at køre rundt. Det var min virkelighed. 

Sådan skriver den 22-årige i et brev til det engelske parlament, der tirsdag morgen skød projektet med den nye taskforce i gang. 

Rashford har brugt meget af offseason på netop sin kampagne mod madfattigdom, hvor han blandt andet har besøgt fødevarerbanker, samt arbejdet for et samarbejde med fødevareindustrien. 

Tilbage i juni måned sikrede Marcus Rashfords første åbne brev til den britiske regering, at 1,3 millioner børn kunne få madkuponer henover sommeren.

Køb den nye Manchester United tråje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Neville: Fernandes fortsætter med at være afgørende næste sæson

Næste artikel

Greenwood spændt på selskab af van de Beek

ANNONCE