Real-direktør: Hård konkurrence for Hernandez

Emilio Butragueno, der har en direktørpost i Real Madrid, antyder, at man ikke forlænger aftalen med Chicharito.

Javier Hernandez har haft det svært i Real Madrid siden skiftet fra Manchester United. Og nu antyder den spanske hovedstadsklub, at lejeaftalen ikke bliver gjort til en permanent af slagsen til sommer. 

Indtil videre er det blot blevet til 170 minutter i La Liga for den 26-årige mexicaner, der slås om pladserne i startopstillingen med spillere som Cristiano Ronaldo og Karim Benzema. 

– Det er Carlos (Ancelotti, red.) beslutning. Javier træner godt og er en fremragende professionel, men der er ingen tvivl om, at kampen om pladserne er meget hård, siger Emilio Butragueno, direktør for interne relationer i Real Madrid, ifølge The Express. 

Hernandez skiftede til United fra Chivas i hjemlandet tilbage i 2010. Han nød stor succes i sin første tid på Old Trafford, men i de sidste par sæsoner har det været så som så med succesen. 

The Telegraph skrev tidligere på sæsonen, at angriberen under alle omstændigheder ikke har nogen fremtid i United, så længe Louis van Gaal er manager. Derfor virker det sandsynligt, at United vil forsøge at sælge landsholdsspilleren til sommer. 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Van Gaal tavs om Valdes-debut

Næste artikel

LVG afviser ikke Fletcher-exit

Relaterede artikler
Total
0
Share