Redknapp: Martial den bedste teenager siden Messi

Anthony Martials præstationer på det seneste er ikke gået stille hen. Sky Sports’ Jamie Redknapp mener, at Martial er en af de bedste unge spillere, han nogensinde har set.

På transfervinduets sidste dag var der formentlig ikke mange, der kendte det store til 19-årige Anthony Martial. Men efter et rekordskifte og matchende præstationer i den røde trøje, er der nok ikke det sted i England, hvor man ikke har hørt om franskmanden.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Den tidligere Liverpool og Tottenham-kaptajn Jamie Redknapp, der nu er ekspert på Sky Sports, er meget imponeret over Martials præstationer og niveau. En af de bedste teenagere i historien, mener Redknapp.

– Jeg så Anthony Martial spille i 90 minutter i Champions League, og den eneste 19-årige spiller, jeg har set være bedre i den alder, var Lionel Messi.

– Jeg spillede imod Wayne Rooney, da han fik sin debut, men denne her knægt har så meget intelligens. Han ved, hvornår han skal spille bolden, lave indlægget, drible eller hvornår han skal skyde. Han går forbi spillere, som om de end ikke er der.

Læs også: Martial ville kun skifte til United

– I alt hvad han gør, er der en årsag bag ved. Det er lige som om, at han har været her før – nogle helt særlige spillere har det her – du kan ikke pege på, hvad det er – men det er bare kvalitet.

– Jeg elsker at se ham spille. Han kommer til at blive en superstjerne.

Anthony Martial har indtil videre spillet fem kampe for Manchester United, hvor han står noteret for fire scoringer og en enkelt assist. Han og United besøger Arsenal kl. 17.00 søndag.

Få Manchester Uniteds nye fodboldtrøjer med Martial, Memphis, Rooney osv. på ryggen

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Viasat sikrer sig Premier League-rettighederne

Næste artikel

Van Gaal beundrer Arsenals spillestil

ANNONCE