Remis på Anfield

Det blev til et point på Anfield med de Gea i en hovedrolle

Mourinhos tropper var klar fra første fløjt, og starede ud med at lægge et meget højt pres på Liverpools bagkæde og spillere generelt, hvor især markeringerne sad tæt.

Det var billedet af kampen de første 10-15 minutter af kampen, hvor der dog ikke blev skabt de store chancer, i en kamp hvor United kun havde et skud inden for rammen.

Uniteds hårdtbabejdende midtbane fik lukket godt ned for Liverpools offensiv, hvor især Coutinho har vist sig at være en trussel fra alle distancer. Heldigvis for Mourinho og United, er verdens bedste keeper i målet, og hev også en redning frem efter et skud fra Matip, der vil komme i historiebøgerne, når man kigger tilbage på United-Liverpool opgørene.

Nogen mindeværdig kamp var det dog ikke, i en 0-0 kamp, hvor begge hold burde være kommet på tavlen.

Havde Manchester Uniteds angriber haft samme skarphed som de Gea, havde Lukaku også scoret på sin store chance alene med Mignolet.

Efter nogle hurtige kombinationer mellem Martial, Mkhitaryan og Lukaku, stod Lukaku helt fri med Liverpools omdiskuterede målmand, men en svag afslutning i handskehøjde og meget lige på, resulterede i det blot forblev en stor chance.

0-0 er et meget tilfredsstillende resultat for Mourinho, og lige efter hans bog.

Det var generelt en meget disciplineret indsats fra Uniteds spillere, hvor Matic dog skilte sig positivt ud. Den store serber, der scorede for de kommende VM-deltagere i weekenden, besider en ro i sit spil, og viser generelt en stor spilintelligens, der er med til at hjælpe de defensive såvel som de offensive spillere.

Marcus Rashford havde fået sig et lille slag under landsholdspausen, og startede derfor ude, hvilket gav plads til Martial, der i lang tid, har set ud til at være i en positiv udvikling. Og selvom det ikke var alt der lykkedes for franskmanden i dagens opgør, så man alligevel positive tendenser i hans spil, hvor han flere gange var nede og bryde spillet i det defensive.

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

- Alle kunne se at vi var dominerende

Næste artikel

Video: 0-0 mod Liverpool

ANNONCE