Reserve: Herrera og Evans tilbage i storsejr

Ander Herrera og Jonny Evans fik i går comeback, da de var med i reservernes storsejr mod Blackburn.

Jonny Evans har været ude i længere tid, men fik i går lidt over en times spil for Warren Joyce og hans reserver. Samtidig gav United også spilletid og comeback til Ander Herrera, der har været ude i noget tid. Herrera fik fuld tid for reserverne, og kom også på scoringstavlen. Januzaj fik også hele kampen, efter han ikke kom i aktion i weekenden mod Arsenal.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Herrera virkede godt spillende, ligesom også Adnan Januzaj var et niveau over resten af spillerne på banen. Generelt var United-holdet sprudlende og leverede en af de bedste kamp længe set fra et reservehold. Ikke alene blev det til en storsejr, spillet var flot og flydende kampen igennem, og alle markerede sig fornemt.

Blackburn blev kørt over med 5-0 i kvartfinalen i Lancashire Senior Cup. Efter et kvarters tid sendte Will Keane bolden i nettet, Ander Herrera fordoblede midt i første halvleg inden Andreas Pereira scorede til 3-0 inden pausen, i en situation hvor keeperen ikke så alt for heldig ud.

I anden halvleg holdt United tempoet oppe, og nettede to gange yderligere. Begge mål blev sat ind af indskiftede Joe Rothwell, der erstattede Josh Harrop på midten. Det sidste mål var lidt af en perle, som kom efter en række fremragende pasninger gennem forsvaret.

Eneste skår i glæden for United kom sidst i kampen, hvor anfører Tom Thorpe måtte bæres ud med det der lignede en alvor skade. United møder Wigan i semifinalen senere på sæsonen.

United: Anders Lindegaard; Saidy Jano (68′ Grimshaw), Jonny Evans (64′ Love), Tom Thorpe, Marnick Vermijl; Adnan Januzaj, Ben Pearson, Ander Herrera, Joshua Harrop (29′ Rothwell); Will Keane.

Ubenyttede reserver: Joel Pereira, James Weir.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Inter henter salgsdirektør i United

Næste artikel

Unge Reece James udlånt til Rotherham

Relaterede artikler
Gå til siden

Madrid-avis: Milliardbud på Felix afvist

Manchester United har haft fat i den helt store pengepung i et forsøg på at erhverve sig Joao Felix, men heller ikke denne gang har de held med sig.
ANNONCE
Total
0
Share