Reserve: Herrera og Evans tilbage i storsejr

Ander Herrera og Jonny Evans fik i går comeback, da de var med i reservernes storsejr mod Blackburn.

Jonny Evans har været ude i længere tid, men fik i går lidt over en times spil for Warren Joyce og hans reserver. Samtidig gav United også spilletid og comeback til Ander Herrera, der har været ude i noget tid. Herrera fik fuld tid for reserverne, og kom også på scoringstavlen. Januzaj fik også hele kampen, efter han ikke kom i aktion i weekenden mod Arsenal.

Herrera virkede godt spillende, ligesom også Adnan Januzaj var et niveau over resten af spillerne på banen. Generelt var United-holdet sprudlende og leverede en af de bedste kamp længe set fra et reservehold. Ikke alene blev det til en storsejr, spillet var flot og flydende kampen igennem, og alle markerede sig fornemt.

Blackburn blev kørt over med 5-0 i kvartfinalen i Lancashire Senior Cup. Efter et kvarters tid sendte Will Keane bolden i nettet, Ander Herrera fordoblede midt i første halvleg inden Andreas Pereira scorede til 3-0 inden pausen, i en situation hvor keeperen ikke så alt for heldig ud.

I anden halvleg holdt United tempoet oppe, og nettede to gange yderligere. Begge mål blev sat ind af indskiftede Joe Rothwell, der erstattede Josh Harrop på midten. Det sidste mål var lidt af en perle, som kom efter en række fremragende pasninger gennem forsvaret.

Eneste skår i glæden for United kom sidst i kampen, hvor anfører Tom Thorpe måtte bæres ud med det der lignede en alvor skade. United møder Wigan i semifinalen senere på sæsonen.

United: Anders Lindegaard; Saidy Jano (68′ Grimshaw), Jonny Evans (64′ Love), Tom Thorpe, Marnick Vermijl; Adnan Januzaj, Ben Pearson, Ander Herrera, Joshua Harrop (29′ Rothwell); Will Keane.

Ubenyttede reserver: Joel Pereira, James Weir.