Ricardo er klar til kamp

For cirka et år siden skrev Manchester United kontrakt med en ny målmand. Det var Ricardo, som førhen spillede i Real Valladolid, som til dagligt kæmper i den spanske La Primera Division.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Ricardo har i dag, til Teamtalk, udtalt sig omkring Manchester Uniteds sommerkøb af amerikanske Tim Howard.

“Det er er altid godt at skrive kontrakt med nye spillere. Det gør tingene mere konkurrence præget på træningsbanen, når alle kæmper for pladser blandt de 11 første. Det er normalt, at man skal styrke sin trup om sommeren. Tim Howard er en god målmand, og han er også rigtig flink,” lød det fra Ricardo, som kun har fået få kampe på Manchester Uniteds førstehold det forgangne år.

Tim Howard som allerede har fået et par kampe på førsteholdet bl.a. i Manchester Uniteds Community Shield kamp mod Arsenal, som United jo gik sejrsrigt ud af.

Tim Howard ser derfor ud, som om at være Manchester Uniteds nye førstemålmand, og det betyder at franskmanden Fabian Barthez er blevet slået af pinden, som førstevalget i Uniteds mål.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Kleberson fik United debut

Næste artikel

Ferguson og Beckham ansigt til ansigt

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share