Rio: Howard kan være her i et årti

I et interview med MUTV opfordrede Rio Ferdinand den unge amerikaner til at fortsætte med sit gode spil for United.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Mange har sammenlignet Howard med den legendariske dansker, Peter Schmeichel, som også er Howards store idol. Ferdinand ligger heller ikke skjul på sin begejstring for Howard.

Han sagde: ”Tim er faldet rigtigt godt til, og med den form han har vist indtil nu, kan du ikke holde ham ude af førsteholdestruppen.”

”Han er kommet hertil fra et andet land, med et andet fodboldmiljø, til en langt mere intens liga og har klaret sig fænomenalt godt. Hvis han fortsætter med dette, kan han være her i et årti, og jeg er sikker på at det er hans hensigt.”

”Når du har en som kommer ud og gør krav på indlæg og hjørnespark som han gør, er det fantastisk for forsvarene. Det giver hele den bageste kæde meget selvtillid, og det har vi følt gennem hele denne sæson. Han træner virkelig hårdt og høster fordelene af det.” sagde Rio Ferdinand.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Agent: Bellion skal ikke til Espanyol

Næste artikel

Fergie: Jeg har det godt

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share