Rio i bedring – Evans med tilbageslag

Sir Alex Ferguson kaster lys over Manchester Uniteds skadesproblemer i forsvaret over for manutd.com.

Rio Ferdinand pådrog sig en mindre skade i forberedelserne op til Everton-kampen og var derfor ikke med i nederlaget. Han når heller ikke at blive klar til sæsonens første hjemmeopgør, men til gengæld kan han figurere i kampen mod Southampton om en uges tid.

United-manageren krydsede fingre for, at Jonny Evans ville blive klar til Fulham-kampen senere, men nordireren har fået et slag, der sender ham tilbage i genoptræningen efter en omfattende ankeloperation.

– Phil Jones er startet med at træne igen. Chris Smalling ser vi ikke før om lang tid. Jeg tror, at Rio er klar i næste uge. Evans viste fremgang til træning, men han følte sin ankel i søndags, og har ikke trænet med bold siden. Jeg ved endnu ikke, hvor stor en betydning det har for hans genoptræning, siger Sir Alex Ferguson.

Ligesom Michael Carrick har garderet på en uvant plads, har Antonio Valencia dækket ind på højrebacken. Det er dog kun midlertidigt, mener Sir Alex Ferguson.

– Valencia kan spille overalt. Han er en typisk sydamerikaner – han elsker bare at spille. Han er stærk, hurtig og kan tackle. Han kan det meste, men det er kun midlertidigt (at han skal spille back, red.). Rafael var til OL og var kun lige kommet tilbage, hvorfor Antonio spillede back, ligesom han gjorde det i forsæsonen.

Det forventes derfor, at Manchester Uniteds forsvar igen i dag vil se anderledes ud, end det plejer. Michael Carrick og Antonio Valencia kan igen blive anvendt dernede, mens der også spekuleres i, om Patrice Evra skal spille centerforsvar, hvilket kan bringe nyindkøbte Alexander Büttner i spil på venstrebacken.

Forrige artikel

Meulensteen sagde god for Büttner

Næste artikel

Gill nomineret til UEFA-toppen

ANNONCE