Rio: United ender i toppen

Rio Ferdinand tror på United er stærke nok til at fastholde placeringen som nummer tre i Premier League.

United er pt nummer tre i ligaen, en placering der vil sikre Champions League-bold til næste sæson. Noget der hele tiden har været målet for United, der noget uvant ikke er med i det fineste selskab i denne sæson.

Med en stribe sejre i træk er United nu med i toppen igen, og Rio Ferdinand tror på hans gamle holdkammerater kan fastholde placeringen.

– For seks uger siden havde jeg nok sagt, at du var fuld af håb hvis United skulle nå i Champions League. Men se på dem nu. Jeg tror helt sikkert de formår at fastholde tredjepladsen.

– Der er de i øjeblikket, og hvis de fortsætter som de kører nu, hvem ved hvad det ender med til sidst. De kan blive nummer et eller to, men jeg tror Champions League er målet for dem, og de ender komfortabelt i top fire i år, siger Rio Ferdinand i følge Sunday World.

En af nøglespillerne for United og Louis van Gaal, har været rutinerede Michael Carrick. Midtbanespilleren var ude i starten af sæsonen med en skade, men er kommet tilbage og leveret en række gode præstationer på et stabilt og højt niveau. Carricks comeback er også noget Ferdinand hæfter sig ved.

– Van Gaal havde en svær start, men det er tydeligt at se, at spillerne er ved at forstå hvad han forlanger af dem, og det har giver nogle gode resultater på det seneste. Det har også været et stort plus for dem, at Michael Carrick er kommet tilbage fra skade, siger Rio Ferdinand.

Forrige artikel

Medie: PSG vil leje Januzaj

Næste artikel

De Gea vil fortsætte den gode stime

ANNONCE