De Gea vil fortsætte den gode stime

Manchester United skal have alle tre point med fra kampen i morgen eftermiddag mod Newcastle, lyder det fra David de Gea.

Newcastle gæster i morgen Manchester United, men gæsterne skal ikke forvente at få en forsinket julegave fra de detroniserede mestre. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Således stiler David de Gea efter maksiumpoint, efter at man i sidste weekend måtte nøjes med uafgjort på Villa Park. Det skete i kølvandet på en sejrsstime på seks kampe i træk. 

– Det handler bare om at fortsætte den gode stime. Både som individer og som hold skal vi fortsætte de gode resultater, siger de Gea til ManUtd.com. 

– Det bliver en meget, meget stor kamp. Det er vitalt, at vi får alle tre point og fortsætter den gode stime, for jeg synes, vi viser strålende form i øjeblikket, fortsætter den 24-årige spanier. 

De Gea kunne for første gang i sin United-karriere nyde første juledag med sin familie. Louis van Gaal havde nemlig brudt med en klubtradition og givet spillerne fri dagen efter juleaften. 

Den kommende uge er dog tætpakket, da først Newcastle og senere Tottenham og Stoke venter. Og selvom de Gea har været i United siden 2011, har han stadig ikke helt vænnet sig til det travle juleprogram. 

– Det er en smule mærkeligt for os, der kommer fra andre ligaer, hvor vi har været vant til vinterpause eller i det mindste at have fri mellem jul og nytår, siger de Gea, der dog nyder intensiteten om stemningen omkring kampene. 

– Men på samme tidspunkt er det kampe, man virkelig nyder. Det er en god periode i sæsonen, og disse kampe er altid spændende. 

Manchester United indtager tredjepladsen i Premier League.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Rio: United ender i toppen

Næste artikel

United-keeper vil blive i League One

ANNONCE