Robben ærgrer sig, mens PSV mener det var Uniteds egen skyld

PSV Eindhovebs præsident, Harry van Raaij, kritiserer nu United, efter at de pludselig ændrede deres indstilling for at købe hollændernes stortalent, Arjen Robben.

Ifølge Van Raaij, så indgik han sammen med Uniteds daværende direktør, Peter Kenyon, en pricipiel transferaftale med United på 100 millioner kroner.

Men United ændrede fuldstændig holdning til denne aftale, da klubben skiftede direktør.
Således tilbød United kun det halve, af de 100 millioner, da de endelig aflagde bud på den unge wingspiller, som vurderes til, at være et af Hollands største talenter.

“Jeg forstår ikke hvorfor deres tilbud ændrede sig så meget, fordi da det endelig kom, så var det det næsten halvdelen, at det vi havde talt om.
Når man ser på forskellen mellem de to tilbud, så ser jeg ikke, at Arjen på nogen måde vil kunne tilslutte sig dem i tide før næste sæson,” udtalte Van Raaij til hollandske medier, ifølge BBC.

PSV præsidenten foreslog, at det kunne være, at det var udskiftningen af direktør på Old Trafford, som gjorde udslaget, ligesom, at der på det seneste har været uroligheder med klubbens aktionærer i form af John Magnier og JP McManus.

“Alt ændrede sig. Jeg læste i aviserne, at der var nogle problemer i klubben. Måske var det en del af grunden eller måske fordi Peter Kenyon forlod klubben og David Gill kom ind, men jeg er ikke sikker.
Jeg har forhandlet med Manchester United i forbindelse med transferne af Jaap Stam og Ruud van Nistelrooy, men den måde, som de har handlet på denne gang er meget forskellig fra den måde, som de har gjort før,” udtalte Van Raaij.

Robben håber stadig på et skifte

Imens PSV-bossen kritiserer Uniteds handlemåde, så står hovedpersonen tilbage med flere spørgsmål for hans fremtid.
Men på trods af nedbruddet i forhandlingerne, så håber Robben stadig på, at spille i den røde trøje engang.

“Det kan ske, at jeg bliver her. Men i fodboldverdenen er alting muligt, og det kan ske hurtigt.
Det kan sadig gå i begge retninger, men ligenu har PSV og Manchester United ikke blevet enige om noget.
Selvfølgelig er jeg ked af, at aftalen ikke er blevet færdiggjort. Og jeg kunne hoppe op og ned, men det vil ikke hjælpe,” udtaler Robben til Planetfootball.

“Jeg har intet i mine egne hænder. Klubberne skal blive enige først, og så kan jeg komme ind i billedet.
Det ville være fantastisk at spille for Manchester, men lige nu må jeg bare vente.
Indtil da må jeg bare fokusere på fodbold,” lød det ganske fornuftigt fra den unge wingspiller, som tidligere på sæsonen var på rundtur i Manchester sammen med Sir Alex Ferguson.

Van Raaij forstår udemærket Robbens skuffelse, men kan ikke gøre noget ved det, før United går på kompromis med hans krav.

“Selvfølgelig er Arjen skuffet.
Han har allerede besøgt Manchester United, og jeg blev enig om en principiel aftale med Peter Kenyon i sommers,” sagde Van Raaij.

Forrige artikel

Queiroz vil have Nistelrooy

Næste artikel

Ferdinand må vente på FA

ANNONCE