Robson: Hurtig løsning vil passe Ferguson godt

Den tidligere engelske anfører, som har spillet over for 450 kampe for Manchester United, talte i dag med BBC 5 Live, og sagde, at han tror Fergie håber på en hurtig afslutning i retssagen om Rock of Gilbraltar.

”Jeg tror ikke det bekymrer ham så meget endnu, men jeg er sikker på at han gerne ser en løsning på situationen med Rock of Gilbraltar. Bare det at lede Manchester United er et kæmpe job. Men han elsker det og vil være fortabt uden, det virker naturligt for ham. Jeg tror godt han kunne undvære problemet om hesten, og han vil prøve at finde en løsning så hurtigt som han kan. Magnier og McManus er meget store forretningsfolk og har mange aktier i United. Men de ved, at hvis Sir Alex forlader United, så vil aktierne falde så de vil tabe penge alligevel.” sagde United-legenden, som nu er manager i Bradford, til BBC 5 Live.

I samme interview sammenligner Bryan Robson Sir Alex Ferguson med Newcastles manager Sir Bobby Robson, som nu er 72 og stadig manager.

”Jeg har sagt siden Sir Alex Ferguson sidst annoncerede sin pensionering, at jeg kan se ham lede United som Sir Bobby leder Newcastle nu, og på samme alder”

Sir Alex Ferguson er nu 62 og har netop underskrevet en 1 års løbende kontrakt.

“Manchester Uniteds fans sætter pris på hvad han har gjort over årene og ved hvordan han har vendt skuden. Hvordan kan du røre ved en mand, som har en historie, som han har?”

Men når Sir Alex Ferguson vælger at forlade livet som manager i United, håber den 47-årige Bryan Robson at kunne tiltræde som ny manager.

”Jeg ville elske det hvis jeg kunne opbygge så meget anseelse og have så meget succes, at Manchester United vil overveje mig engang. Jeg har altid beholdt kontakten, og det er en fantastisk klub, og din ambition er altid at være manager i en af de bedste.”

Forrige artikel

Manchester City uden Anelka mod United

Næste artikel

Succesfuldt Solskjær-comeback

ANNONCE