Rojo tæt på comeback

Marcos Rojo er kommet sig hurtigere end forventet over en skulderskade mod Manchester City og er ikke langt fra at kunne spille kampe igen.

Manchester United’s argentinske midterforsvarer Marcos Rojo’s skulder gik af led mod Manchester City i starten af november. På det tidspunkt blev det spået, at skaden ville holde argentineren på sidelinjen i seks uger, men han er tilsyneladende kommet sig hurtigere end forventet.

The Guardian skriver, omrking fire uger efter Manchester-derbyet, at 24-årige Rojo er tilbage på træningsbanen og meget snart kan komme til at spille igen. Mediet skriver dog også, at weekendens kamp mod Hull City sandsynligvis kommer for tídligt for Rojo.

Rojos comeback kommer på et godt tidspunkt for Manchester United, da Premier Leagues juleprogram så småt begynder at intensivere. Kampen mod Hull City lørdag er den første af tre kampe på ti dage, hvilket blot er starten på de seks Premier League-kampe i december.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Roy Keane stopper som træner i Aston Villa

Næste artikel

Avis: Mancini vil have Van Persie

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share