Rojo tæt på comeback

Marcos Rojo er kommet sig hurtigere end forventet over en skulderskade mod Manchester City og er ikke langt fra at kunne spille kampe igen.

Manchester United’s argentinske midterforsvarer Marcos Rojo’s skulder gik af led mod Manchester City i starten af november. På det tidspunkt blev det spået, at skaden ville holde argentineren på sidelinjen i seks uger, men han er tilsyneladende kommet sig hurtigere end forventet.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

The Guardian skriver, omrking fire uger efter Manchester-derbyet, at 24-årige Rojo er tilbage på træningsbanen og meget snart kan komme til at spille igen. Mediet skriver dog også, at weekendens kamp mod Hull City sandsynligvis kommer for tídligt for Rojo.

Rojos comeback kommer på et godt tidspunkt for Manchester United, da Premier Leagues juleprogram så småt begynder at intensivere. Kampen mod Hull City lørdag er den første af tre kampe på ti dage, hvilket blot er starten på de seks Premier League-kampe i december.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Roy Keane stopper som træner i Aston Villa

Næste artikel

Avis: Mancini vil have Van Persie

Relaterede artikler
Gå til siden

Anti-Glazer tiltag fra flere fronter

Den tidligere Manchester United-direktør Michael Knighton har bekræftet, at han sammen med andre planlægger et købstilbud for at få Glazer-familien ud af klubben, Samtidig planlægger fangrupperinger endnu en Glazer-protest i hjemmekampen mod Liverpool d. 22 august.
ANNONCE
Total
0
Share