Roma trætte af Strootman-rygter

Kevin Strootman er ikke til salg, lyder det fra AS Roma, der endnu ikke er blevet kontaktet af Manchester United.

Transfervinduet i januar nærmer sig med hastige skridt, og Kevin Strootman er længe blevet sat i forbindelse med Manchester United. 

Nu forsøger AS Roma dog at mane rygterne om et forestående skifte til jorden. Således er den italienske hovedstadsklub, der i går røg ud af Champions League, dødtræt af de mange rygter. 

– Det er noget, jeg bliver ved med at læse hver dag, og det er også noget, som vores præsident ikke bryder sig om at læse hver eneste dag, siger Mauro Baldissoni, general manager i Roma, til Sky Sports News og fortsætter. 

– Han kom med et statement for et par uger siden, hvor han sagde, at Kevin ikke er til salg. 

24-årige Strootman skiftede fra PSV Eindhoven til Roma forud for sidste sæson. Allerede dengang blev han kædet sammen med et skifte til Old Trafford. 

En alvorlig knæskade betød, at midtbanespilleren gik glip af sommerens VM-slutrunde, hvor Holland sikrede sig bronze med Louis van Gaal ved roret. 

Men selvom Strootman først for nylig er vendt tilbage for fuld styrke, har han angiveligt en stor stjerne i United-managerens bog. Indtil videre har romerne dog intet hørt fra den nordengelske klub. 

– Jeg har ingen anelse (om vi bliver kontaktet, red.). Det er noget, du må spørge Hr. van Gaal eller Hr. Woodward om. Vi tænker ikke på at sælge vores bedste spillere, siger Mauro Baldissoni.

Manchester United brugte 150 mio. pund på nye spillere forud for sæsonen. Ifølge flere engelske medier er klubben klar til at bruge yderligere 100-200 mio. pund til sommer.

Louis van Gaal og Ed Woodward har slået fast, at man ikke ser sig nødsaget til at handle ind i næste måned, medmindre at spillerne, der står øverst på ønskelisten, bliver til rådighed.  

Forrige artikel

Smalling ude i to uger

Næste artikel

Law: Falcao skal nok slå til

ANNONCE