Romano: United har mundtlig aftale på plads med Besiktas om Weghorst

Manchester United er nået til enighed med Besiktas om en kompensation på 3 millioner € for Wout Weghorst. Aftalen går dog kun igennem, hvis det lykkes Besiktas at finde en erstatning. Det skriver Fabrizio Romano.

Det trækker op til et januar-skifte for Wout Weghorst. Den hollandske angriber er i den seneste tid blevet kædet kraftigt sammen med et skifte til den røde del af Manchester. Handlen er dog lidt kompliceret, da angriberen på nuværende tidspunkt er udlejet til Besiktas fra Burnley.

Den tyrkiske klub udtalte for nyligt, at det ene og alene er deres beslutning, hvis hollænderen skal skifte klub i dette vindue.

Nu er parterne så tilsyneladende nået til enighed. Fabrizio Romano skriver, at de to klubber har indgået en mundtlig aftale, som sender Weghorst til United. Besiktas bliver i den forbindelse kompenseret med 3 millioner €. Lejeaftalen bliver dermed ophævet med Besiktas, hvorefter Burnley på ny udlejer angriberen. Denne gang til United.

Der er dog et “men”. Besiktas accepterer kun handlen, hvis de finder en erstatning for hollænderen. Rygterne går på, at Besiktas har udset sig Vincent Aboubakar, som er blevet ledig efter Ronaldos skifte til Al Nassr.

Forrige artikel

Ten Hag: Indskifterne var klar

Næste artikel

Guardiola: Jeg har skøre idéer til kampen mod United

ANNONCE